SparkNews. Cele mai bune licee din București: O evaluare făcută de elevi, profesori și părinți pe platforma REAL. Cum arată clasamentele

Trei elevi din București au creat o platformă – Registrul Educațional Alternativ (REAL) –  prin care liceele sunt evaluate de elevi, profesori, părinți și absolvenți. Prin acest demers, cei trei liceeni au vrut, în primul rând, să își ajute colegii din clasa a VIII-a în alegerea liceului. La prima ediție REAL, demarată în luna februarie a acestui an, au fost completate aproape 3.000 de chestionare, iar cele mai bune licee din Capitală, așa cum a reieșit din opiniile celor care au răspuns, au fost premiate în Gala REAL, care a avut loc sâmbătă, 4 mai 2019. În fruntea clasamentelor, realizate în baza unor criterii de evaluare, se află licee precum Colegiul Național Bilingv ”George Coșbuc”, Liceul Teoretic Internațional de Informatică București și Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr”.

Pe platforma estereal.ro, aproape 3.000 de oameni au evaluat liceele prin intermediul formularului pus la dispoziție, fiind înregistrate răspunsuri în peste 75% din liceele din Capitală, se arată într-un comunicat al REAL.

Citește mai mult aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *