Onboarding Ambasadori

Introducere

Salut,

Registrul Educațional Alternativ este o platformă unde liceele din Bucureşti sunt evaluate după Oportunități, Comunitate, Facilități și altele, cu ajutorul opiniei voastre. Proiectul este realizat de liceeni pentru liceeni, viitori liceeni și conduceri de liceu, fiind susținut de Consiliul Municipal al Elevilor București și de alte 4 organizații. Am reușit să strângem peste 2000 de răspunsuri la formularul care stă la baza inițiativei, de la elevi, părinți, profesori și absolvenți.

Ne face mare plăcere să vedem atâția oameni dornici să se implice ca ambasadori în Registrul Educațional Alternativ. Voi sunteți cei ce vor reprezenta proiectul în liceele din care faceți parte, promovându-l către apropiații voștri, fie ei elevi, absolvenți, părinți sau profesori.

Opțional, pentru premierea de la Gala REAL, puteți să completați acest foarte scurt formular de 2 întrebări: bit.ly/ambasadori_form. Noi vă vom sprijini cu materiale media pe care le puteți folosi pe platforme social media dar și în realitate. De asemenea, o metodă prin care puteți să îmbunătățiți expunerea liceului vostru este să mai chemați ambasadori, trimițându-le link-ul bit.ly/ambasadori_real. Dacă aveți orice fel de întrebări sau propuneri, vă invităm să folosiți grupul ca loc de discuție.

Dacă nu ați făcut-o încă, vă încurajam să completați și formularul mare, pe care îl puteți găsi aici: bit.ly/estereal.

În rest,  #estereal.

Kit Ambasadori

Identitatea ta de ambasador îți va asigura credibilitate în acțiunile viitoare legate de proiect.

Title Facebook

1. Du-te pe pagina ta de profil de Facebook, apăsă About, apăsă Work and Education și apăsă Add a workplace.

2. La Company, introdu Registrul Educațional Alternativ și apăsă pe pagina care apare, iar la Role introdu Ambasador.

3. Dacă primești opțiunea, distribuie noul tău rol in News Feed.

Cover  Facebook

1. Descarcă imaginea, du-te pe pagina ta de profil de Facebook și dă-i update cu acest cover.

Download cover.

2. Propunere Caption (în loc de @REAL scrie @Registrul și apăsă pe pagină ca să îi dai tag):

Sunt Ambasador REAL si te ajut sa dai tu note liceului tau, nu invers. Intra aici ca sa il evaluezi: bit.ly/estereal. Afla mai multe despre @REAL aici: www.estereal.ro.

Indiferent ce caption alegi să pui, este foarte important să dai tag paginii și să incluzi câte un link către site și formular.

Bio Instagram

1. Pe pagina ta de profil apăsă Edit Profile.

2. Menționează undeva în bio faptul că ești Ambasador REAL și pune ca link ori bit.ly/estereal ori www.estereal.ro.

Desktop Wallpaper

1. Download wallpaper.

Prezentare

1. Download prezentare

Resurse Ambasadori

Post Insta

1. Asigură-te că în Bio menționezi faptul că ești Ambasador și ai link-ul www.estereal.ro.

2. Descarcă imaginea și posteaz-o sau adaug-o ca Story și salveaz-o la profil, dând tag proiectului la @estereal.ro.

Insta Story

1. Asigură-te că în Bio menționezi faptul că ești Ambasador și ai link-ul www.estereal.ro.

2. Descarcă imaginea și adaug-o ca Story.

Invite To Like

Pe pagina de Facebook a proiectului, apăsați pe tab-ul Community (ultimul tab, după Home, Events, Reviews etc.) și apăsați Invite friends to like this Page. Apăsați Invite în dreptul persoanelor care credeți că ar fi interesate de proiect (limita este de 500 pe zi, sugerăm câteva zeci).

Share Pagina Facebook Grupuri Liceu

Pe pagina de Facebook a proiectului, apăsați pe săgeata de share (sau pe ‘…’, în funcție de platformă) și apăsați pe Write Post. Schimbați Share to Facebook cu In a group, alegeți grupul liceului vostru și faceți postarea.

Propunere Caption (în loc de @REAL scrie @Registrul și apăsă pe pagină ca să îi dai tag):

@REAL este platforma care le permite liceelor sa arate la ce sunt ele cele mai bune: Comunitate, Oportunitati, Facilitati si altele. Spune cum vezi tu liceul nostru la bit.ly/estereal.

Mesaj Generic Singular (Elevi, Absolvenți)

Liceele românești dau examenul maturității. #estereal

Registrul Educațional Alternativ este o platformă unde liceele din Bucureşti sunt evaluate după Oportunități, Comunitate, Facilități și altele, cu ajutorul opiniei tale. Proiectul este realizat de liceeni pentru liceeni, viitori liceeni și conduceri de liceu, fiind susținut de Consiliul Municipal al Elevilor București și de alte 4 organizații.

Opinia ta este esențială pentru evaluarea liceului din care faci parte. Contribuie la această inițiativă prin completarea formularului și prin distribuirea acestui mesaj către alți liceeni care vor să își facă vocea auzită.

Evaluează și tu ➡️ bit.ly/estereal

Află mai multe ➡️ estereal.ro

Urmărește-ne ➡️ fb.com/registruleducationalalternativ

Devino ambasador ➡️ bit.ly/ambasadori_real

Mesaj Generic Plural (Profesori, Părinți)

Registrul Educațional Alternativ este o platformă unde liceele din Bucureşti sunt evaluate după Oportunități, Comunitate, Facilități și altele, cu ajutorul opiniei dumneavoastră. Proiectul este realizat de liceeni pentru liceeni, viitori liceeni și conduceri de liceu, fiind susținut de Consiliul Municipal al Elevilor București și de alte 4 organizații.

Am reușit să strângem peste 1500 de răspunsuri la formularul care stă la baza inițiativei, de la elevi, părinți, profesori și absolvenți. Opinia dumneavoastră este esențială pentru evaluarea liceului cu care ați interacționat. Contribuiți la această inițiativă prin completarea formularului și prin distribuirea acestei inițiative.

Evaluați aici ➡️ bit.ly/estereal

Aflați mai multe ➡️ estereal.ro

Urmariti-ne ➡️ fb.com/registruleducationalalternativ

Deveniți ambasador ➡️ bit.ly/ambasadori_real

Mesaj Număr Nou #1

Hey guys, quick reminder, cand aveti timp pentru cine a aparut mai tarziu sau cine n a inteles foarte bine despre ce e vorba, puteti intra aici pentru o introducere http://estereal.ro/onboarding-ambasadori/, dupa care puteti completa scurtul formular de 2 intrebari pentru ambasadori aici bit.ly/ambasadori_form.

Mesaj Număr Nou #2

Salut! Avem in link-ul din descriere toate informatiile despre proiect si rolul de ambasador. In rest, puteti intreba aici in legatura cu nelamuriri sau pe privat la unul din admini.