Hotnews. Elevii care te învaţă cum să alegi cel mai bun liceu

Mihai, Bogdan și Paul sunt trei prieteni, liceeni în București, care vor să-și ajute colegii mai mici cum să-și aleagă liceul potrivit. Pasionați de internet, cei trei s-au gândit la un program prin care actualii elevi de liceu, profesorii lor, dar și părinții să fie chestionați cu privire la condițiile și la modul cum se desfășoară activitatea dintr-un liceu.

Pentru asta, cei trei prieteni au conceput Registrul Educațional Alternativ, o platformă în cadrul căreia liceele sunt evaluate în funcție de oportunități, facilități și comunitate. În cadrul platformei estereal.ro, toți cei interesați pot completa un formular care cuprinde mai multe întrebări despre școală, despre profesori, despre cât de mulțumit este cel intervievat despre liceul respectiv. Formularul digital cuprinde întrebări diferite pentru elevi, părinți și profesori.

Până acum formularul a fost completat de peste 1.500 de persoane din 120 de licee din București. După ce vor strânge datele, Mihai, Bogdan și Paul vor face topul liceelor în funcție de competivitate, oprotunități, mediu de învățare.

Citește mai mult aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *