Donează și tu!

Registrul Educațional Alternativ este un proiect sub tutela organizației non-profit Asociația ALTER. Pentru a organiza colecții de date anuale și pentru a le distribui, avem nevoie de fonduri. Ajutorul dumneavoastră este bine-venit!

Dacă doriți să susțineți evaluarea independentă a liceelor, puteți redirecționa 2% din impozitul anual datorat pe o perioadă de un an. Ne puteți susține și printr-o donație prin PayPal sau prin transfer bancar.

Donație prin formular de redirecționare a impozitului anual

Formularul 230 se poate completa în 3 pași simpli:

Descărcați formularul precompletat cu datele noastre

 

Completați formularul cu datele personale

Scrieți, în rubrica „I. Date de identificare ale contribuabilului”, datele personale și semnați în rubrica „Semnătură contribuabil”. Formularul se completează de mână, cu majuscule. Nu este necesară atașarea Fișei Fiscale sau completarea sumei, instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii. Datele noastre sunt precompletate.

Dacă aveți un formular necompletat, datele noastre sunt:

Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit / unităţii de cult: 41819089

Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: Asociația ALTER

Cont bancar (IBAN): RO26 RNCB 0072 1655 1363 0001

Trimiteți formularul completat la ANAF

Formularele pentru anul fiscal 2019 se trimit până la data de 25 mai 2020, la Administrația Financiară de care aparțineți. Aveți următoarele modalități de trimitere:

  • prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;
  • îl depuneți direct la registratura administrației financiare de care aparțineți. Puteți afla de care Administrație Financiară aparțineți aici;
  • folosiți serviciul online ANAF, Spațiul Privat Virtual, disponibil aici.

Întrebări frecvente

Până când pot trimite formularul? Doar până la data de 25 mai 2020.

Care este Administrația Financiară de care aparțin? Administrația Financiară de care aparțineți este cea din localitatea de domiciliu trecută în cartea de identitate. Vedeți lista cu Administrațiile Financiare aici.

De ce documente am nevoie ca să depun formularul? Nu este nevoie de niciun alt document pentru a completa sau depune formularul. Suma aferentă va fi calculată și completată de Administrația Financiară, nu este nevoie să o completați dumneavoastră.

Este aceasta o donație? Nu, acești bani sunt impozitați și, în cazul în care nu doriți redirecționarea lor, ajung la bugetul de stat. Nu vă costă nimic să redirecționați o parte din impozitul anual.

La ce vom folosi banii oferiți? Banii dumneavoastră vor fi folosiți pentru menținerea platformei noastre online, pentru promovarea proiectului în rândul tinerilor, părinților și profesorilor, pentru premierea celor mai bune licee și a celor mai buni voluntari și pentru realizarea de materiale video informative pentru elevi, părinți și profesori.

Oferiți o donație

Puteți să ne oferiți o donație lunară prin PayPal sau puteți face o singură donație, prin PayPal sau prin contul nostru bancar.

Cont bancar în RON:

IBAN: RO26 RNCB 0072 1655 1363 0001

Cod Swift: RNCBROBU

Titular cont: Asociatia ALTER

Vă mulțumim mult pentru ajutor!

#estereal