Ce mai facem zilele astea?

Trecem printr-o perioadă grea, dar asta nu înseamnă că nu mai există oportunități mișto pe internet. Am făcut o listă de lucruri cu care vă puteți umple timpul. Sperăm să vă ajute!

Entertainment:

1. Teatru

  • Teatrul Bulandra își mută activitatea în online. Aici lista spectacolelor programate: https://bit.ly/2WvXer3 (Începând cu data de 21 martie 2020, Teatrul Bulandra transmite pe pagina sa de Facebook înregistrarea spectacolelor programate până la sfârșitul lunii martie și anulate în urma măsurilor de siguranță împotriva răspândirii COVID 19. Spectacolele vor putea fi vizionate gratuit, în regim de live stream.)
  • Teatrul Naţional Cluj-Napoca :  https://bit.ly/33x5usw (intrați pe www.teatrulnationalcluj.ro, să apăsați butonul play și să creșteți volumul.Vor difuza spectacolele voastre preferate, mai vechi și mai noi. Pe pagina de facebook găsiți programul teatrului,iar piesa este valabilă 23 de ore de la data programată.)
  • Teatrul National Iasi: https://www.youtube.com/watch?v=8epJSIJnWZo(Piesa „Unu + unu…” face parte din volumul de dramaturgie „Unu + unu (+ unu…). Niște comedii”, semnat de Lucian Dan Teodorovici și apărut în 2014, la Editura Cartea Românească.  Spectacolul poate fi vizionat online pe canalul de YouTube al Teatrului Național Iași și pe pagina de Noutăți a site-ului.)
  • Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad va transmite câteva spectacole pe pagina de Facebook: https:www//facebook.com/teatrulclasicioanslavici/ (De exemplu pe data de 15 aprilie , pe pagina lor de facebook se va tine piesa de teatru  “Domnișoara Nastasia”)
  • Dacă aveți copii sau frați mai mici, să știți că Teatrul de Animaţie Ţăndărică a început să-și transmită gratuit, pe pagina de Facebook, spectacolele: “Tom Degetel”,“Ratusca cea Urata”,“Copacul cu Jucarii”,etc.  https://www.facebook.com/teatrultandarica/.)
  • Pe pagina Teatrului de Balet Sibiu puteți să urmăriți difuzarea integrală a spectacolului „Lacul lebedelor”; aveți ocazia să revedeți povestea furtunoasă de dragoste dintre Anna Karenina și contele Vronsky, trăită pe acordurile muzicii lui Ceaikovski: https://bit.ly/2xWBx9y 
  • Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Chișinău va transmite online mai multe spectacole: https://www.facebook.com/Teatrul.Mihai.Eminescu.MD/ (pe pagina lor de facebook gasiti link-urile care duc la piesele lor de teatru:„Take, Ianke și Cadâr) 
  • Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu va difuza online unele dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriul teatrului. Unde pot fi văzute transmisiile?

►Pagina oficială de Facebook a TNRS: www.facebook.com/TNRSS

►Canalul oficial de YouTube al TNRS: www.youtube.com/TNRSS

►Site-ul oficial al TNRS: www.tnrs.ro

►Pagina oficială de Facebook a FITS: www.facebook.com/FITSibiu (pentru „Conferințele speciale FITS și TNRS”)

►Pagina oficială de Facebook a Secției Germane a TNRS: 

  • Teatrul de Comedie lansează programului „Comedia în carantină”, cu o serie de materiale video din arhivă, debutând cu “O scrisoare pierdută”: https://bit.ly/2J2SnFV (Fiecare spectacol va fi disponibil online timp de o săptămână.Teatrul de Comedie anunță lansarea programului „Comedia în carantină”, care se va desfășura în perioada 27 martie – 15 mai și va cuprinde o serie de materiale video din arhivă, însoțite de un salut din partea unui actor din distribuție, dar și unele create special în contextul situației actuale. Toate acestea vor fi difuzate exclusiv în mediul online și vor putea fi vizionate gratuit. )

2. Operă

3. Audiobook-uri

4. Biblioteci

  • Inicio Biblioteca :  https://www.wdl.org/ (Această bibliotecă iți permite sa vizionezi documente vechi și noi ,avand și mape interactive pe care poți găsi informații detaliate )

5. Muzee

6. Challenge-uri

Educație

1. Cursuri

2. Bonus:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *